Home Web/Hi-Tech Hosti me i mire dhe me ekonomik per faqe interneti

Hosti me i mire dhe me ekonomik per faqe interneti

865
0
host i mire dhe i lire

host i mire dhe i lire Hosti bashke me domaini jane dy nga elementet e nevojshem per te pasur nje faqe interneti qofte ajo faqe per biznesin tuaj apo per te prodhuar nje ide kreative apo thjesht nje aventure ne boten e gjere te internetit.

Shpesh here kosotoja e faqeve  te internetit eshte e kushtueshme dhe shume prej te rinjve nuk mund ti perballojne ato duke u privuar keshtu nga kjo e mundesi. Tarifat e larta per sherbimet e hostit te bejne te ndihesh jo vetem i pamundur per te vazhduar idene apo pasionin qe te vjen ndermend por edhe disa here edhe te paperballueshme per vete bizneset e tyre te vogla te cilat do te ishte mbase e domosdoshme prania e tyre dhe ne rrjet

Bota e interntit eshte e gjere dhe shpesh here nuk e njohim aq sa duhet. Cmimet e sherbimeve qe na serviren ne internet jo gjithmone jane aq te larta. Ekzistojne dhe kompani te tjera serioze qe shpesh here per nje arsye apo tjeter nuk jemi te informuar per to. Ipage eshte njera prej ketyre kompanive. Ajo eshte nje kompani qe ofron sherbim hosti me pagese per te krijuar faqe interneti.

Edhe pse me qender  ne Shtet e Bashkuara te Amerikes, cmimet qe ofron kjo kompani jane shume te leverdishme dhe konkurruese per vendin tone. Ka shume kliente shqiptare qe perdorin hostinig ne IPAGE prej vitesh por duke qene se hosti eshte dicka qe i takon profesionisteve shpesh here nuk behet objekt diskutimi.

Cmimi nuk eshte i vetmja avantzh i kesaj kompanie. Sherbimet me cilesi te larte dhe stafi i kualifikuar dhe ne dispozicion i shtohen listes se pikeve pozitive qe kjo kompani sjell per klientet e saj duke bere qe shpesh here te renditet ne majat e klasifikimit te hosteve me te njohur.

Ajo qe ofron kjo kompani hosti eshte unike ne llojin e saj. Paketa e njohur nga IPAGE nga te gjithe vjen kesaj here me cmim te perballueshem per cdo webmaster klient te ri.

Hidhini vete nje sy  faqes se ipage dhe pasi te provoni sherbimin e tyre do te mbeteni te kenaqur dhe do te deshironi qe keto kushte dhe sherbime qe ofrojne te zgjasnin keshtu pergjithmone.

E.S