Home Video lajme Inspektim i "ABC News"/ Fushë-Kruja del nga harta e përmbytjeve

Inspektim i "ABC News"/ Fushë-Kruja del nga harta e përmbytjeve

314
0

Gjithsesi, 2 ditë më pas, ende banorët po i vuajnë pasojat e katastrofës natyrore dhe njerëzore