Home Aktualitet Interviste, konsullja rreth llotarise amerikane DV 2014 (VIDEO)

Interviste, konsullja rreth llotarise amerikane DV 2014 (VIDEO)

522
0

Konsullja amerikane ne Tirane jep sqarime rreth llotarise amerikane DV 2014. Shikoni Video Intervisten.

Disa sqarime, sugjerime dhe keshilla rreth Llotarise amerikane per te kryer nje aplikim te rregullt.

Lexoni