Islande – Shqiperi LIVE

islande shqiperi liveIslande – Shqiperi LIVE – Shiko ndeshjen e futbollit Islande – Shqiperi LIVE

Ndeshja e futbollit Islande vs. Shqiperi LIVE online TVSH dhe Supersport ne Internet

Shiko ndeshjen Islande – Shqiperi LIVE ONLINE

Shqiperi Islande luhet me date 10 shtator 2013 ora 21:00 ne kuader te eliminatoreve te kampionatit boteror Brazil 2014.

Per te pare ndeshjen Islande – Shqiper LIVE klikoni ketu

Ku mund te shikoj ndeshjen Islande Shqiperi LIVE HD?

Islande vs. SHQIPERI Live

Ndeshja midis Shqiperise dhe Islandes do te trasmetohet drejtperdrejte nga TVSH dhe Supersport si dhe ne internet do ta ndiqni ne adresen e mesiperme

 

Comments are closed.