Home Aktualitet Ja cilët janë 10 shqiptarët më të pasur

Ja cilët janë 10 shqiptarët më të pasur

476
0

shqiptaret me te pasur
Shqiptaret me te pasur ne 2013

Në bazë të pasurive të dëshmuara në Qëndrën Kombëtare të Regjistrimeve është bërë një klasifikim i njerëzve më të pasur në vendin tonë.
Listën e QKR-së e kryeson Zamir Mane, i cili figuron të jetë pjesmarrës në një sër biznesesh në Shqipëri.
Më poshtë po ju vë në dispozicion listën për të patur një informim sa më të saktë rreth këtyre personave.
1.Zamir Mane (QTU, TEG, NEPTUN, telefoni celulare PLUS, ndërtime etj.)
2. Bashkim Ulaj (Pronari i 22-katëshit te TVSH-ja, firma ndërtimi, fibra optike etj.)
3. Ramë Geci (Pronari i 15-katëshit, firma ndërtimi Geci, etj.)
4. Artan Dulaku (Qendra Tregtare Kristal, ETC, ndërtime, koncesionari Ford, Ranger Rover, rrjeti i supermarkatës Conad, Tring Digital, Vizion + etj.)
5. Vasil Naçi (AGNA,Pepsi, Birra Amstel, distribucion pije, detergjent, cigare etj.)
6. Vllezërit Armando dhe Arben Duka (Vezë, kantinë vere dhe vreshta, elektroshtëpiake, telefoni celulare “Plus” etj.)
7. Edmond Leka (western Union, Union Bank etj.)
8. Vjollca Hoxha (Top Channel, Lori Cafe, Digitalb etj.)
9. Vilma Nushi (Ekskluziviteti i Marlboros dhe cigare të tjera, si edhe Pronter & Gamble)
10. Muhamed Muça (Shkollat Kristal, nga kopshtet tek universitetet etj.)