Jeta eshte nje piano……dhe ti je pianisti i saj, keshtu qe perpiqu te krijosh melodin me te bukur te jetes tende

Jeta eshte nje piano, dhe ti je pianisti i saj, keshtu qe perpiqu te krijosh melodine me te bukur te jetes tende

Comments are closed.