Home Aktualitet Julia Roberts shëndërrohet në hinduse

Julia Roberts shëndërrohet në hinduse

279
0

Aktorja Julia Roberts është shëndërrur  në hinduse, përderisa ka bërë xhirime të skenave të filmit në Indi.

“Unë definitivisht jam hinduse. Jam lodhur nga kjo jetë dinamike me miq dhe familje. Herën tjetër dua të jem më e qetë dhe më mbështetëse”, theksoi Roberts.

Ajo shtoi se është duke vizituar tempuj për t’u lutur dhe për t’i kryer ceremonitë tjera të fesë hinduse.