Home Njoftime Kalendari i festave zyrtare 2012 ne Shqiperi

Kalendari i festave zyrtare 2012 ne Shqiperi

576
0

Kalendari i festave zyrtare 2012

1 dhe 2 Janar – Festat e Vitit të Ri
14 Mars – Dita e Verës
22 Mars – Dita e Nevruzit
8 Prill – Dita e Pashkës Katolike
15 Prill – Dita e Pashkës Ortodokse
1 Maj – Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
19 Gusht* – Dita e Bajramit të Madh
19 Tetor – Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
25 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
28 Nëntor – Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 Nëntor – Dita e Çlirimit
8 Dhjetor – Dita Kombëtare e Rinisë
25 Dhjetor – Krishtlindjet

Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.