Home Aktualitet Kalendari i Ramazanit 2011

Kalendari i Ramazanit 2011

573
0

Ketu do te gjeni Kalendarin e Ramazanit ( kohet e iftarit dhe syfyrit ) për vitin 2011, i cili fillon ne daten 1 gusht 2011.
Kujdes! Ky Kalendar eshte vetem per Shqiperine Koha e agjerimit fillon me vaktin e iftarit dhe mbyllet me ate te akshamit..
Ky kalendar eshte i vlefshem vetem per Shqiperine pasi cdo shtet ka kohen e tij per te agjeruar pasi perendimi dhe lindja e diellit ndryshojne sipas pozicionit te tij gjeografik. Kalendari i agjerimit per Italine , Greqine Shba, gjermani , france etj mund ti gjeni ne adresen e meposhtme wwww.islamicfinder.org ose wwww.waqt.org duke futur emrin e qytetit tuaj

1 COMMENT