Home Aktualitet Kalendari i Ramazanit 2013 – Vaktija e Ramazanit 2013

Kalendari i Ramazanit 2013 – Vaktija e Ramazanit 2013

2413
2

Kalendari apo Vaktija e Ramazanit per vitin 2013 Kohet e muajit te agjerimit.

Ketu do te mund te gjeni Kalendarin e Ramazanit 2013 apo Vaktija e Ramazanit 2013 per Shqiperine, Kosoven, Maqedonine dhe vende te ndryshme te botes..

Kalendari i Ramazanit per Shqiperine 2013

kur fillon ramazani 2013

kur fillon ramazani 2013

Vaktija e Ramazanit 2013 per Kosoven
vaktia e ramazanit kosove 2013
Ramazani 2013 ne Maqedoni
vaktia e ramazanit 2013 maqedoni

Per kohet e ramazanit neper bote kerkoni shtetin apo qytetin tuaj ne kete adrese: www.salah.com

Kalendari i Ramazanit per qytetet te ndryshme mund te shikohet ne faqen www.salah.com duke futur emrin e qytetit tuaj. Cdo qytet ka kohet e tij te caktuara dhe ndryshojne nga njeri qytet ne tjetrin. Koha e iftarit korrespondon me “Maghrib” ndersa koha e Syfyrit me “Fajr”

Materiale per te lexuar online rreth Agjerimit te Ramazanit

Behuni fan ne Facebook Feja Islame dhe lexoni mteriale te ndryshme per Ramazanin

Degjim i Kuranit me perkthim shqip. (Leximi i Kuranit kete muaj eshte nje prej veprave me te mira)

koha e agjerimit; tabela e ramazanit per 2013; kalendari islamik takvim 2013 per maqedonin; vaktija per kosove 2013; kalendari islam vaktet

koha e syfyrit korrik gusht 2012, koha e iftarit 2012, iftari koha kalendarit, koha e iftarit per ramazanin, koha e iftarit, kalendari islamik 2012, kalender islam 2012 shqip, kalendari i ramazanit shqiperi, koha e iftarit2012, kalendari i ramazanit 2012, kalendari ramazani 2012
vitin 2012 ramazani, kalendar islam 2012 shqip, vaktia e namzit, foto kalendari 2012, koha e namazit 2012 ne tirane, kalendari ramazanit 2012 muj, kalendari per vitin 2012, kalendari islamik për vitin 2013, vaktia e ramzanit 2012, kalendari islamik 2012 ne gjuhen shqipe, kalendari i ramazanit per kosoven, kalendari i ramazanit per maqedonine, vaktia e ramazanit 2012 kosove, vaktia e ramazanit maqedoni, vaktia e ramazanit shqiperi

2 COMMENTS

  1. Kalendari i Ramazanit per qytetet te ndryshme mund te shikohet ne faqen http://www.salah.com duke futur emrin e qytetit tuaj. Cdo qytet ka kohet e tij te caktuara te iftarit dhe syfyrit. Koha e iftarit korrespondon me “Maghrib” ndersa koha e Syfyrit me “Fajr”

Comments are closed.