Home Thenie te Mencura Kam ëndërruar që jeta të jetë e lumtur, kur jam zgjuar kam...

Kam ëndërruar që jeta të jetë e lumtur, kur jam zgjuar kam kuptuar se jeta është e vështirë. Kam punuar dhe jam bindur se te

285
0

vështirësia qëndron lumturia…

Kam ëndërruar që jeta të jetë e lumtur, kur jam zgjuar kam kuptuar se jeta është e vështirë. Kam punuar dhe jam bindur se te