Home Lajme Sport Kampionati europian i peshengritjes Shqiperia 2013

Kampionati europian i peshengritjes Shqiperia 2013

428
0

kampionati evropian i peshengritjes 2013Kampionati europian i peshëngritjes për të rritur zhvillohet në 8 – 15 prill 2013

Kampionati Europian i peshëngritjes për të rritur mban frymën në Tiranë.

Për ngjarjen historike të sportit në Shqipëri, e kushtueshme jo pak, por 600 mijë Euro, që ngre siparin më 8 dhe mbyllet më 15 Prill, thuajse gjithçka është gati. Një event premierë për tokën e “shqiponjave”, për të cilën është në këmbë i gjithë shteti, pa dyshim me të drejtë.

Shqipëria përfaqësohet me këta sportistë

Femra

Romela Begaj 58 kg

Fetije Kasaj 58 kg

Meshkuj

Anxhelo Shabani 56 kg

Arbër Çerçizi 56 kg

Romario Avidraj 62 kg

Briken Calja 69 kg

Daniel Godelli 69 kg

Krenar Shoraj 77 kg

Xhulio Prroni 85 kg

Endri Haxhihyseni 85 kg

Ervis Tabaku 94 kg

Isa Bala +105 kg

Shtetet pjesëmarrëse janë si më poshtë:

Kosovë, Itali, Rumani, Azerbajxhan, Ukrainë, Turqi, Spanjë, Bullgari, Francë, Rusi, Armeni, Poloni, Moldavi, Suedi, Greqi, Danimarkë, Finlandë, Republika Çeke, Bjellorusi, Norvegji, Kroaci, Sllovaki, Slloveni, Gjermani, Bosnjë Hercegovinë, Estoni, Letoni, Gjeorgji, Hungari, Zvicër, Holandë.