Home Video lajme Kërkesa për zbardhjen e tabulateve, antikushtetuese

Kërkesa për zbardhjen e tabulateve, antikushtetuese

258
0

Kerkesa e komisionit hetimor per zbardhjen e tabulateve eshte antikushtetuese dhe antiligjore. ligjet e permendura dje nga deputeti demokrat Enkelejd Alibeaj kufizojne te drejten ee marrjes se skedareve telefonike ng autoritetet