Home Video lajme Kosovë: Regjistrimi i popullsisë

Kosovë: Regjistrimi i popullsisë

489
0

Në Kosovë autoritetet thanë se janë duke bërë përgatitjet për regjistrimin e parë të popullsisë që nga viti 1981. Regjistrimi do të bëhet më mbështetjen e Bashkimit Evropian dhe në të njëjtën kohë me vendet e Evropës. Por, ky proces mund të përballet me sfida për shkak të qëndrimit kundërshtues të serbëve në veriun e Kosovës dhe të zyrtarëve të Beogradit të cilët pohojnë se regjistrimi këtë vit do të bëhet për përfitime politike të Prishtinës.

1 COMMENT