Home Video lajme Krishtlindjet, Meta e Basha me banorët e Shkodrës

Krishtlindjet, Meta e Basha me banorët e Shkodrës

314
0

Përfaqësues të lartë të qeverisë Berisha zgjodhën të kalonin Krishtlindjet në Shkodër, e cila prej javësh është e prekur nga përmbytjet. Ministri i Ekonomisë dhe Energjetikës Ilir Meta i shoqëruar dhe nga Ministri i Shëndetësisë Petrit Vasili, zgjodhi të kalonte vigjiljen e Krishtlindjeve në Malin e Jushit, më konkretisht pranë familjes Sukaj. Meta zgjodhi të uronte nga tryeza e kësaj familjeje, të gjithë qytetarët e Shkodrës dhe Nënshkodrës të cilët u prekën nga përmbytjet.