Kryeministri Berisha, fundjavë me nipërit në malin e Dajtit

Kryeministri Berisha së bashku me familjen po kalon fundjavën në malin e Dajtit, i cili mbetet një destinacinacionet e preferuara të kryeministrit për të kaluar fundjavën. Ditën e sotme kryeministri ia ka kushuar mbesave dhe nipit të tij me të cilët ka kaluar një paradite të këndëshme. Kryeministri Berisha ka shfrytëzuar edhe lartësinë edhe mundësinë që të jep maja e malit të Dajtit për ti shpjeguar mbesave të tij gjurmën nga ku kalon rruga e Arbërit dhe historikun e saj.

Comments are closed.