Home Video lajme Kryeministri: Përmbytjet, qeveria zotëron projektet për ndërhyrje tërësore

Kryeministri: Përmbytjet, qeveria zotëron projektet për ndërhyrje tërësore

157
0

“Mbi bazën e tyre, kompani serioze kanë nisur ndërtimin dhe rindërtimin e argjinaturave”