Kukes miratohet ndertimi i nje HEC-i ne Perbreg

HEC-i ne fjale do te ndertohet mbi lumin e Perbregut dhe eshte nje investim nga nje grup investitoresh shqiptarebrbrPer ndertimin e ketij prodhuesi energjetik do te punesohen mbi 500 punetore cka do te jete nje ndihmese e madhe edhe per banoret e varfer te zones brbrPor nga ana tjeter vendimi i qeverise se Kosoves per ngritjen e nje hidrocentrali ne Zhure do te bente qe HEC-i i miratuar per tu ndertuar te dilte jashte funksionit Kryetari i qarkut Shefqet Bruka e quajti projektin si mjaft pozitiv per ekonomine e zones se Kukesit dhe shprehu kundershtim per projektin e ngjashem ne territorin e Kosovesbrbr


Gazetastart

Comments are closed.