Home Kuriozitete Kungulli më i madh, 400 kg

Kungulli më i madh, 400 kg

338
0

Cminin e parë në kampionatin e përvitshëm që mbahet në Gjermani e ka fituar kungulli që peshon 400 kg dhe ka fituar 3200 euro.

Janë me të vërtetë të habitshme përmasat e këtij kungulli saqë brenda tij mund të qendrojë një fëmijë nëntë vjec.