Home Aktualitet Kuotat e pranimit ne universitete 2012

Kuotat e pranimit ne universitete 2012

506
0

MASH ben publike kuotat e universiteteve per vitin akademik 2012 – 2013. Ne krahasim me nje vit me pare, numri i kuotave te pranimit ne universitet shteterore shqiptare per vitin 2012 – 2013 do te jete me i madh.
Me poshte eshte Tabela me listat lendeve te Univesiteteve dhe  kuotat perkatese per te gjithe universitetet per vitin akademik 2012 – 2013

Per listen e plote te kuotave te universiteteve publike klikoni KETU

Kuotat e universiteteve 2012 ne Total 26072 vende
Kuotat e pranimit ne universitete 2012 shkarko PDF

Kuotat e pranimit ne universitete 2012

[poll id=”3″]