Home Si te gatuajme Fjale te Urta Kur ti të fitosh, unë me krenari do i them botës: “Ky...

Kur ti të fitosh, unë me krenari do i them botës: “Ky eshte miku im”. Por kur të humbasësh unë do të jem pranë teje duke të shtrënguar dorën dhe të të them: “Unë jam miku yt”

1261
0