“Kush eshte Miliarderi Kinez,kenny Huang”

Sport-Kenny Huang,miliarderi kinez qe i ofroi 420 milione euro klubit te liverpool per shitjen e te gjitha aksioneve.

-Kenny Huang ka mbaruar studimet ne universitetin e kolumbias,1 nder 10 universitet me te medha ne bote.

-Ai eshte kinezi i pare qe ka punuar ne bursen e new york-ut(me e madhja ne bote).

-Z.Huang ka lidhje te forta me politikanet me te forte kinez,prandaj ai zoteron akses te gjere ne te gjitha fushat asit e sportit shtu edhe te politikes.

-Ai eshte i cmendur pas sporteve dhe zoteron 25% te aksioneve te nje prej klubeve me te medha te basketbollit ne Amerike,Kleveland Kavaliers.Ai gjithashtu eshte nje  nder investuesit me te fuqishem ne fushen e basketbollit ne kine dhe te bejzbollit per te rinjte.

-Miqte e kenny Huang jane njerezit me te pasur te Kines dhe gjithe Azise.

-Me pak fjale ”   PARAJA ESHTE PROBLEMI I FUNDIT PER TE CILEN AI MUND TE SHQETESOHET  ”.

Comments are closed.