Home Njoftime Lëndët me zgjedhje matura 2012 notat

Lëndët me zgjedhje matura 2012 notat

477
0

Ministria e Arsimit dhe Shkences ka publikuar vleresimin per provimin e lendeve me zgjedhje te maturanteve.

Vleresimi me note eshte shenuar ne krah te numrit te identitetit me te cilin secili prej tyre u fut ne provimet e Matures Shteterore, shoqeruar me lenden qe eshte dhene provim.

Notat, do te publikohen edhe ne shkollat perkatese, ku maturantet mund te njihen me vleresimin e marre. Per t’i ardhur ne ndihme gjithe te interesuarve qe duan te dine se si jane vleresuar, e cfare note kane marre me poshte gjeni detajet.

Per te pare notat klikoni ketu: http://mash.gov.al/File/MSH%202012/Z1Z2/Notat%20e%20provimeve%20me%20zgjedhje%20Z1Z2Z3-2012.pdf