Home Aktualitet Ligji per UcK-ne Thaci Jemi te vonuar

Ligji per UcK-ne Thaci Jemi te vonuar

240
0

Kryeministri ishte ne Prekaz ku ka inspektuar punimet per memorialin e komandantit Adem JasharibrbrJemi shume te vonuar per keto njembedhjete vite por me vjen teper mire dhe jam krenar qe e kam realizuar kete projektligj qe ka qene obligimi im jo vetem moral por edhe ligjor kushtetues dhe shteteror Pas 11 vjet te heshtjes ky projektligj eshte miratuar ne Qeverine e Kosoves do te kaloje tash ne komisionet parlamentare dhe ne Parlamentin e Kosoves ka thene kryeministri Thaci brbrbr


Gazetastart