Home Aktualitet Lista perfundimtare e fituesve ne Universitet 2012-2013

Lista perfundimtare e fituesve ne Universitet 2012-2013

419
0

Shpallet lista perfundimtare me fituesit ne Universitetet publike shqiptare per vitin akademik 2012-2013.

Pasi te hapni listen me poshte, beni kerkimin sipas dekes dhe universitetit qe keni konkuruar

Klikoni me poshte per listen perfundimtare te fituesve:

LISTA PERFUNDIMTARE E FITUESVE NE UNIVERSITETE, VITI 2012-2013

PIKET E FITUESIT TE FUNDIT NE LISTEN PERFUNDIMTARE SIPAS DEGEVE

I njoftojmë të gjithë fituesëit se tashmë janë të regjistruar në programet ku janë shpallur fitues sipas kësaj liste dhe nuk kanë nevojë të regjistrohen përsëri. Ata dorëzojnë brenda javës së parë të vijimit të studimeve pranë sekretarive mësimore:

  1. dy fotografi,
  2. fotokopjen e dokumentit të identifikimit(letërnjoftimit ose pasaportës biometrike),
  3. mandate pagesën.

Listat  e fituesve janë të shpallura në faqet zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës www.mash.gov.al dhe Agjencisë Kombëtare të Provimeve  www.akp.gov.al.