Home Aktualitet Llotaria amerikane 2013, emrat fitues, pergjigjet per DV 2013

Llotaria amerikane 2013, emrat fitues, pergjigjet per DV 2013

887
24

Me date 1 maj Dalin pergjigjet me emrat fitues per lllotarine amerikane 2013. Programi DV-2013: Njoftimi i Fituesve (emrat fitues) për programinDV-2013

Njoftim: Periudha e regjistrimit për programin e Vizave të Shumëllojshmërisë (DV-2013) ka mbaruar!

Të gjithë të regjistruarit programin e Vizave 2013, duke përfshirë edhe ata që NUK janë përzgjedhur si fitues, mund të kontrollojnë statusin e tyre nëpërmjet Kontrollit të Statusit të të Përzgjedhurit në faqen e njohur te Internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit, Byrosë së Çështjeve Konsullore “Aplikimi Elektronik për Vizat e ShumëllojshmërisëLlotaria amerikane 2013 emrat fitues” dhe mund të zbulojnë nëse regjistrimi i tyre është përzgjedhur apo jo. Të regjistruarit duhet të ruajnë faqen e tyre me informacionin e konfirmimit nga koha e regjistrimit të tyre, tё paktën deri në 30 Qershor 2013. Informacioni mbi statusin për programin DV-2013 do të jetë në dispozicion në Internet nga data 1 Maj 2012 deri më 30 Qershor 2013.


Per te qene gjithmone ne kontakt me te rejat e fundit si dhe per te komunikuar me aplikues te tjere vizitoni faqen e facebookut i dedikuar llotarise amerikane.

24 COMMENTS

  1. KA CDO VIT NGA FILLIMI TETORIT DERI NE FUND TE TETORIT . BEJME LLOTARI TE ISH-HAMBO TEK AGJENSITE E UDHETIMEVE 

  2. dua te di pse nuk dalin pergjigjet e llotaris dv-2013 ne faqen zyrtatre te  ambasades amerikane?

  3. kur fillon prap  aplikimi  dokumentave per vitin2014 ju  lutem tregoni  

  4. pse nuk e pranon kodin e konfirmimit,kam gati 3 jave qe e provoj vazhdimisht

  5. PO IK ESHTE E KOTE FITOJNE INJORANTET DHE ATA QE KANE NJEREX TE AFERM NE AMERIKE.

  6. DO DAL MBAZDITE DHE DO ARGETOHEM KETE JU KESHLLOJ DHE JUVE ,LERI NI FARE PERGJIGJET KU KA SI SHQQIPERIA

  7. ME KA HUMBUR KODI I KONFIRMIMIT PER TE SHIKUAR NESE KAM FITUAR APO JO. KA MENYRE TJETER PER TE PARE REZULTATIN??????????

Comments are closed.