Home Aktualitet Llotaria amerikane DV 2014, dalin pergjigjet me emrat fitues, 1 Maj 2013

Llotaria amerikane DV 2014, dalin pergjigjet me emrat fitues, 1 Maj 2013

853
11

llotaria amerikane 2014 pergjigjet

Për ata që kanë aplikuar për DV-2014, sot 1 maj 2013  ne oren 18:00 del njoftimi zyrtar me emrat fitues te llotarise amerikane dv 2014 i përzgjedhjes do të kryhet drejtpërdrejt nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit (Entry Status Check), i cili do të jetë në përdorim duke filluar nga data 1 Maj 2013, rreth ores 18:00 në faqen e Internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit, Byrosë së Çështjeve Konsullore “Aplikimi Elektronik për Vizat e Shumëllojshmërisë”.

Kjo është e vetmja mënyrë me të cilën ju do të merrni njoftim të statusit të aplikimit tuaj. Emrat fitues per llotarine amerikane Dv 2014 nuk publikohen ne asnje gazete, as ne gazeten Shekulli dhe asnje gazete tjeter pervec sitit zyrtar te ambasades amerikane. Prandaj mos kerkoni per emrat fitues ne gazeten Shekulli sepse eshte thjeshte humbje kohe. Gazeta Shekulli nuk do te publikoje emrat fitues per llotarine amerikane 2014.

Nëse ju merrni një njoftim me anë të postës elektronike apo me postë rreth përzgjedhjes suaj në llotarinë E-DV, duhet të dini që ky njoftim nuk është i ligjshëm. Vetëm pasi ju të jeni përzgjedhur, pasi t’u jeni përgjigjur udhëzimeve të njoftimit të mundësuar për ju nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit, si dhe pasi të ketë filluar procesimi i rastit tuaj, vetëm atëherë ju mund të merrni në vazhdim e-maile komunikimi nga QKK-ja që ju njofton juve të shikoni Kontrollin e Statusit të Aplikimit për informacione të reja rreth aplikimit tuaj. QKK-ja nuk do t’ju kërkojë juve t’u dërgoni para atyre, kësaj Ambasade, apo ndonjë Ambasade tjetër të SH.B.A.-së me postë, apo shërbime të tilla si Western Union.

Per cdo te lajmerim rreth llotarise amerikane mund te informoheni ne kete adrese ketu Llotaria amerikane Dv 2014

 

ose ne kete faqe ne Facebook  Llotaria amerikane ne Facebook

11 COMMENTS

  1. Pershendetje! Ne castin kur del lista me fituesit, neqofte se je fitues atehere te vjen njoftim me E_MAIl? FALEMINDERIT !

  2. dua te marr nje pergjigje nese kam fituar apo jo llotarine amerikane

  3. Me quajne Mariglen Pufi. Kerkoj te di nese edhe emri im bene pjese ne emrat e fituesve.

Comments are closed.