Home Aktualitet Llotaria amerikane DV 2014 data e aplikimit

Llotaria amerikane DV 2014 data e aplikimit

563
4

Aplikimet per Llotarine amerikane 2014 nisin ne 2 tetor. Data e aplikimeve per programin e llotarise amerikane DV 2014 eshte 2 tetor 2012 sic thuhet nga ambasada amerikane ne Shqiperi.

Aplikimi online për llotarinë amerikane 2014  (DV-2014 Program) nis të martën në datën 2 tetor (2012) në orën 12.00, ndërsa përfundon në 3 nëntor, 2012, në 12:00, njofton Departamenti amerikan i Shtetit.

Rregullat dhe istruksionet per llotarine amerikane 2014 ketu

Ne Faqen e Facebokut me poshte, dedikuar llotarise amerikane do te keni mundesine te konsultoheni me njeri tjetrin rreth dates se aplikimit te llotarise amerikane 2014, menyren e aplikimit online per llotarine amerikane 2014,pergjigjet per fituesit e llotarise amerikane 2014, rregullat per llotarine amerikane 2014

4 COMMENTS

  1. prsh. kam aplikuar ne llotarin amerikane dhe nuk po e kontrolloj dote nese jam perzgjedhur apo jo ju lutem me ndihmoni te kontrolloj aplikimin tim 

    • Jam student dhe dershiroj shume qe te jetoj dhe punoj ne amerike flm

Comments are closed.