Llotaria amerikane, Kush ka humbur kodin mund ta rekuperoje

Llotaria amerikane do kete vit me nje risi, ai qe ka humbur numrin e konfirmimit (kodin) mund ta rimarre ate.

Departamenti i Shetit amerikan do të krijojё njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit, por ёshtё shumё e rёndёsishme qё ju tё mos ia jepni personave tё tjerё kёtё numёr.

Tek fotoja poshte keni menyren se si mund te rekuproni kodin e konfirmimit.

Pasi te jeni ne sitin e kontrollit te statusit, www.dvlottery.state.gov Klikoni aty ko thote Forgot Confirmation Number sic tregohet tek fotoja me poshte dhe plotesoni te dhenat tuaja per te rimarre numrin e konfirmimit. Suksese!
.si te rimarrim kodin e konfirmimit

Personat qe kane aplikuar per llotarine amerikane mund të kontrollojnë statusin e aplikimit tё tyre nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistrimit qё eshte mundesuar online duke filluar nga data 1 Maj 2013 në faqen e internetit www.dvlottery.state.gov
dhe mund të zbulojnë nëse regjistrimi i tyre është përzgjedhur apo jo.
Të regjistruarit duhet të ruajnë faqen e tyre me numrin e konfirmimit tё regjistrimit pёr llotarinё nga koha e regjistrimit të
tyre deri tё paktёn mё 30 Qershor 2014.
Informacioni mbi statusin tuaj për DV-2014-n do të jetë në dispozicion në internet nga 1 Maji 2013 deri më 30 Qershor 2014.
Mos e Humbni Numrin e Konfirmimit tё Aplikimit! E vetmja mёnyrё pёr tё parё nёse ju jeni i pёrzgjedhur ёshtё tё pёrdorni Numrin e
Konfirmimit tё Aplikimit nëpërmjet Kontrollit të Statusit të
Regjistrimit nё www.dvlottery.state.gov

3 Comments

  1. Alvi says:

    Sul

  2. joanna says:

    Kam humbur kodin e konfirmimit por kam aplikuar ne 2012, si mund te gjej kodin perseri?

  3. Almir says:

    KOT MUNDOHEMI NEVE PO ATA NE AMERIK KUR TA JAPIN KODIN TA JAPIN TE GABUAR QE NGA FILLIMI DHE KESHTU TI NUK JE FITUS SE PO TE ISHIN TE RREGULLT ME LLOTARIN TE IPNI SPEGIME FLM