LSI thirrje opozitës të bashkëpunojë për reformat

Levizja socialiste per integrim i ka bere thirrje opozites te bashkepunoje per kryerjen e reformave ne vend. Sekretari per marredheniet me publikun ne LSI, Ardit Cela kerkoi nga opozita konsensus per gjykaten administrative dhe reformen zgjedhore.

Comments are closed.