Home Video lajme Maqedoni, komenton Riker

Maqedoni, komenton Riker

194
0

Në Maqedoni, Ambasadori amerikan atje Filip Rikër bëri disa komente për shtypin. Mes të tjerash ai theksoi rëndësinë e regjistrimit të popullsisë, që do të bëhet në muajin prill. Zoti Riker tha se këtë vit do të shënohen dy data me rëndësi për Maqedoninë: njëzet vjetori i pavarësisë nga ish-Jugosllavia dhe dhjetë vjetori i Marrëveshjes së Ohrit.