Home Video lajme Mat, tre fshatra të izoluar prej 1 muaji pas shkatërrimit të urës

Mat, tre fshatra të izoluar prej 1 muaji pas shkatërrimit të urës

272
0

Tre fshatra në Komunen Komsi të Matit, që prej 3 dhjetorit i duhet të kalojnë lumin zbathur, pasi ura që i lidh me rrugën nacionale është shembur. Gjendja më e vështirë paraqitet për nxënësit dhe të sëmuret, ndërkohë që edhe një pazar i thjeshtë ushqimor është kthyer në një makth të vërtetë për banorët.