Home Aktualitet Mbyllet faqja Megaupload.com dhe Megavideo

Mbyllet faqja Megaupload.com dhe Megavideo

302
0

Megaupload, një nga faqet me të mëdhaja të internetit për shpërndarjen e fileve është mbyllur nga zyrtarë të lartë të SHBA-ve.

Themeluesit e Megaupload janë akuzuar për shkeljen e ligjeve të piratërisë dhe kjo ka shkaktuar mbylljen e saj.

Prokurorët federalë kanë akuzuar atë për shkeljen e të drejtave të autorit, ligj ky i cili kushton 500 milionë dollarë. Ndërsa Megaupload thotë se është e zellshme në përgjigjen e ankesave në lidhje me materialet private.