Home Thenie te Mencura Me të vërtetë nuk vendoset butësia në diçka e ajo vetëm se...

Me të vërtetë nuk vendoset butësia në diçka e ajo vetëm se e zbukuron atë, dhe nuk hiqet ajo nga diçka, përveç se e shëmton atë

479
0

Me të vërtetë nuk vendoset butësia në diçka e ajo vetëm se e zbukuron atë, dhe nuk hiqet ajo nga diçka, përveç se e shëmton atë. (Profeti Muhamed)