Home Thenie te Mencura Më thuaj me kë rri, të të them kush je dhe nëse...

Më thuaj me kë rri, të të them kush je dhe nëse di se me çfarë merresh, do mund të të them se çfarë mund të bëhesh

267
0

Më thuaj me kë rri, të të them kush je dhe nëse di se me çfarë merresh, do mund të të them se çfarë mund të bëhesh

1 COMMENT