Mega.co.nz eshte adresa e re e Megaupload

mega faqja e re e megauploadMega.co.nz do te jete faqja e re e Megaupload per shkarkim dhe per te pare filma online

Themeluesi i faqes me te madhe per shkarkimin dhe shikimin e filmave online, Kim Dotcom prezantoi adresen e re te faqes se tij te re qe do te zevendesoje Megaupload.

Ai beri prezantimin e faqes se tij te re me Emrin MEGA.
Mega do te jete me e madhe, me e mire, me e shpejte me e forte dhe me e sigurte tha ai.
Mega.co.nz ka pasur nje interes teper te madh me nje numer te konsiderueshem te regjistruarish qe ne oret e para.

Comments are closed.