Home Video lajme Meta: Prioritetet e METE-s për 2011 rekomandimet e BE

Meta: Prioritetet e METE-s për 2011 rekomandimet e BE

321
0

Ministri i Ekonomise, Ilir Meta ka zhvilluar një takim me të gjithë drejtuesit e dikasterit të tij dhe institucioneve në varësi, ku ka prezatuar prioritetet për punën këtë vit. Ministri meta ka theksuar se në fokus do të jenë rekomandimet që ka bërë Bashkimi europian në Progres-Raportin për vendin tonë