Mjekët i hoqën shpretkën gabimisht, gjyqi i jep 100 mijë euro

100 mijë euro është dëmshpërblimi që spitali i Vlorës duhet t’i paguajë ish-pacientit Paskal Nestui për diagnzonë dhe ndërhyrje të gabuar.

Comments are closed.