Home Si te gatuajme Fjale te Urta Një kasolle në të cilën ti qesh, dhe je i/e lumtur, është...

Një kasolle në të cilën ti qesh, dhe je i/e lumtur, është më mirë për ty se një kështjellë në të cilën ti qan…

540
0
Mos harro se një kasolle në të cilën ti qesh, dhe je i/e lumtur, është shumë më mirë për ty se një kështjellë në të cilën ti qan…