Myslimanët: Shamia në shkolla, stop ndalimit të tyre me ligj

Komunitetet fetare në vend kanë reaguar rreth draftit për arsimin parauniverisitar i hedhur për diskutim nga Ministria e Arsimit në dhjetor të këtij viti dhe i cili pritet të miratohet në fund të janarit në qeveri Përfaqësuesit e dy komuniteteve kryesore fetare shprehen kundër ndalimit të mbajtjes së simboleve fetare në institucionet arsimore si dhe kërkojnë nga Ministria e arsimit të marrë paraszsh kërkesat që ata parashtrojnë.

Comments are closed.