Liga e Kampioneve

Liga e Kampionëve 2013 – 2014:

Tabela, renditja, rezultatet dhe shorti i ndeshjeve

 

 

 Ndeshjet e ardhshme do te jene keto si me poshte:

liga e kampioneve