Home Si te gatuajme Fjale te Urta Në botë ka njerëz që kanë para…. dhe njerëz që janë të...

Në botë ka njerëz që kanë para…. dhe njerëz që janë të pasur.

346
0

Në botë ka njerëz që kanë para…. dhe njerëz që janë të pasur.