Home Si te gatuajme Fjale te Urta Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës..

Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës..

1009
0
Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës.. Kur qan për atë që nuk qan për ty , ndalu ! Ndalu dhe shikohu në pasqyrë : Të duash të tjerët eshte dicka e mrekullueshme, por me pare duhet te duash vetveten…