Home Kuriozitete Nje burrë i kalonë gjashtë muaj në gjumë, gjashtë muaj zgjuar

Nje burrë i kalonë gjashtë muaj në gjumë, gjashtë muaj zgjuar

308
0

Li Zhiming, një 74 vjeçar kinez i ka çuditur mjekët: gjashtë muaj të vitit ai fle dhe pjesën tjetër rri zgjuar.

Familja ankohet se i duhet të kujdeset për të gjatë kohës që ai fle. Ata thonë se e ushqejnë atë me supë duke ia hedhur me një gyp në fyt si dhe i ndërrojnë panolinat, pasi ai nuk mund të zgjohet për të shkuar në banjë.

Ne nuk mund të zgjojmë atë. E kur ai zgjohet – thotë Fu Yip, 42 vjeçe, nusja e djalit- nuk ka gjumë, shëtit nëpër rrugë gjatë natës për të kaluar kohën, ose shikon televizor”.

Mjekë thonë se janë të “hutuar” nga gjendja e tij dhe nuk ofrojnë asnjë shpjegim.