Home Thenie te Mencura Një djalë harron telefonin e tij në shtëpi…

Një djalë harron telefonin e tij në shtëpi…

330
0

Një djalë harron telefonin e tij në shtëpi…, atë e gjeti Nëna e tij dhe papritur filloi t’i kontrollonte numrat e celularit, dhe pa një person me emrin “E Dashura Ime” Ajo nga kureshtja, deshi të dijë se cila është ajo vajzë që i qetëson zemrën djalit të saj.. I telefonoi numrit dhe çuditërisht cingërroi celulari i saj në xhep!