Home Rajoni e Bota Një Kishë në Florida dëshiron të djegë Kuranin me 11 shtator

Një Kishë në Florida dëshiron të djegë Kuranin me 11 shtator

291
0

Sipas pikëpamjeve të tyre “Islami është i Djallit”, prandaj një Kishë amerikane në shtetin e Floridës, SHBA, thotë se dëshiron më 11 shtator të djegë një kopje të Kuranit.

Kisha “Dove World Outreach Center” në qytetin Gainesville shpalli nëpërmjet Facebook at% që ajo e quan “Ditën Ndërkombëtare të Djegies së Kuranit” në përvjetorin e sulmeve terroriste të vitit 2001.

“Islami dhe sheriati ishin përgjegjës për 11 shtatorin”, – i pohoi të premten prifti Terry Jones agjencisë së lajmeve AFP.

Ne do ta djegim kuranin, sepse ne mendojmë, se për të krishterët, kishën dhe politikanët, është koha për t’ u ngritur dhe për të thënë: “Jo! Islami dhe sheriati nuk janë të mirëpritur në SHBA”.

http://www.shekulli.com.al/2010/08/02/nje-kishe-ne-florida-deshiron-te-djege-kuranin-me-11-shtator.html