NJEREZIT E MIRE…JANE GJITHMONE TE PARET…

NJEREZIT E MIRE…JANE GJITHMONE TE PARET…
qe zhgenjehen…sepse vene shpirtin ne cdo gje qe bejne….por kurre nuk duhet te perfitosh nga durimi i tyre…sepse jane te fundit qe lodhen,..por dhe te paret qe nuk kthehen me prapa…

Comments are closed.