Opozita: Meta padrino, prokuroria të hetojë

Opozita i cileson mashtrim deklaratat e metes per vendimin e gjykates per koncesionet ndersa e ka cilesuar daljen e tij sot nje shfaqje te turpshme. Ngjela deklaron se mashtrim eshte dhe deklarata per lenien e imunitetit pasi sipas tij imuniteti kerkon ndryshimin e kushtetutes

Comments are closed.