OSSH Pa energji disa qytete per shkak te remonteve

Shkak per kete behen remontet ne rrjet nga Operatori i Sistemit te Shperndarjes brbrKeto remonte perfshijne edhe disa zona ne Tirane dhe do te kryhen per disa dite me radhe duke nisur nga data 9 gusht deri me 13 gusht Sipas OSSH-se remonte te perfshine linjen 35 kv Tirane-Kinostudio-Lanabregas dhe Nenstacioni Kinostudio ku do te jene pa energji elektrike nga ora 0900- 16 00 Kinostudio zonat perreth saj Komuna Dajt Qesaraka brbrGjithashtu mungese te energjise do te kete edhe ne Kruje Kukes Shishtavec Hysgjokaj dhe Mertish ne Lushnje ne Permet ne disa fshatra te Gramshit dhe ne disa fshatra te Beratit Nderhyrjet per permiresimin e rrjetit te transmetimit te energjise po behen gati per stinen e dimrit brbrbr


Gazetastart

Comments are closed.