Home Aktualitet Parashikimi i motit ne Shqiperi per neser dhe 7 dite

Parashikimi i motit ne Shqiperi per neser dhe 7 dite

2472
5

Moti Sot dhe parashimi i motit ne Shqiperi per neser dhe per 7 ditet ne vijim, per te gjithe qytetet kryesore te shqiperise, tiranen durresin, shkodren, elbasanin, korcen, vloren, gjirokastren, kavajen, lushnjen, fierin, beratin, saranden. Kliko ketu per parashikimin e motit ne Shqiperi
PARASHIKIMI I MOTIT NE TE GJITHA QYTETET DHE RAJON PER SOT, NESER DHE PER 7 DITE


Parashikimi i motit ne Shqiperi per neser, parashikimi i motit per sot, parashikimi i motit per neser, parashikimi i motit ne shqiperi,Parashikimi i motit ne Shqiperi per 7 dite

5 COMMENTS

Comments are closed.